Tegneseriebiblo

Tid Til Tegneserier! Jeg ELSKER tegneserier. Primært dem af fransk/belgisk ophav, men jeg arbejder ihærdigt på at holde mig bredt orienteret, og har ingen ambitioner om at være forudindtaget.


Jeg producer ugentlige tegneserieformidlingsvideoer og -artikler under fællestitlen Tid Til Tegneserier. Formålet er todelt: på den ene side kan de bruges af både biblioteksbrugere og ganske almindelige tegneserielæsere, men samtidig er de også tænkt som en hjælp til landets folke- og skolebibliotekarer. Både til orientering, men også som konkrete formidlingsværktøjer, som alle landets biblioteker kan bruge - kvit og frit - på deres hjemmesider og SoMe-kanaler.

Videoer og artikler bringes ugentligt på www.TidTilTegneserier.dk, på www.roskildebib.dk, samt i Facebookgrupperne Tegneseriefans og Tegneserieentusiaster.

Alle videoer jeg har lavet, kan ses i denne player:


Sideløbende var jeg 2017-2020 bestyrelsesmedlem i Dansk Tegneserieråd, der er en forening, der arbejder for tegneseriens fremme og konsolidering i Danmark. Og siden 2019 har jeg skrevet lektørudtalelser om tegneserier (og musik- og motorsportslitteratur) for DBC.