Roskilde Bibliotekerne kåret til DKs bedste tegneseriebibliotek

I en afstemning på Forlaget Zooms Facebookside er Roskilde Bibliotekerne blevet kåret til Danmarks bedste (tegneserie)bibliotek. De andre nominerede biblioteker var Københavns Kommunes Biblioteker og Nivå Bibliotek.Kommentarerne fra brugerne var bl.a.:

Yes, Roskilde rules. I er nødt til at bukke for Morten Langkildes video-anbefalinger, der er så meget kørt på indholdet og når ud til nær og fjern, som ringe i vandet. Klart Roskilde. Tegneserie-samlingen står i øvrigt skulder om skulder med skønlitteraturen.

Jeg bor selv i Sorø, og bruger derfor Sorø Bibliotek, men hver gang, jeg bestiller en tegneserie hjem, som ikke er i Sorø Biblioteks egen udmærkede samling, så kommer den fra det tegneseriemæssigt yderst velassorterede Roskilde Bibliotek.

Jeg har haft min gang på 3 forskellige biblioteker, og ud af Hvidovre hovedbibliotek, Tåstrup bibliotek og Roskilde Hovedbibliotek der må jeg klart sige at Roskilde bibliotek vinder stort, de har klart det største udvalg og masser af plads til at sidde og nyde det og finde det man gerne vil låne hjem, så jeg ved præcist hvor jeg vil være at finde, når min tegneserie tørst eksplodere, så smutter jeg på Roskilde Bibliotek og får mit tegneserie fix og efter et par timer, køre jeg hjem med hvad der ligner starten på et tegneserie bibliotek, som jeg så sidder og tæsker igennem der hjemme, jeg har faktisk 2 hylder i en reol der udelukkende er til Biblioteks bøger, for at jeg bedre kan holde styr på dem indtil det er tid for at de skal skiftes.